Passet imorgon för A1

Jag kan enligt säkra källor avslöja hur passet kommer se ut ungefär imorgon! Tony kom nämligen efter dagens pass och frågade vad jag ville simma imorgon och då sa jag det här: Det kommer vara 800:ingar med typ 20 i vila och ingen jobbig starttid! :D Lite olika redskap och simsätt så att det inte bara är frisim hela tiden!

Sånna här gnet-pass är mina favoriter. Hur ser era andras favo-gnet-pass ut? kommentera! ;)

soffan

Trollskvaller ensam på toppen

Jag (Sofia) kan till allas stora glädje meddela att det inte finns någon motståndsrörelse mot Trollskvaller! Inget antitrollskvaller som Gustav och Emil lurade på mig att det fanns! Very fun guys -.- Trots detta så är ni välkomna att börja blogga här :) Och om någon mer vill göra det så kan ni fråga mig, Lovisa eller Isabelle om lösenordet!




Rundbana

Ok, alla måste verkligen lära sig simma rundbana! Så till alla tränare, speciellt i de yngre grupperna, lär era simmare att simma rundbana :D

Mohahahaha

Vem är det nu som tagit sig in och skrivt här dåååå ?
Några gissningar?!?!?!
// BloggarN

look-a-like

Hejsan alla TSS:are!

Jag undrade om ni tycker att någon i klubben är lik nån kändis eller så. Skulle ju vara lite kul om det var det så kan vi lägga upp bilder här på bloggen! Kommentera vem som är lik vem så fixar vi med bilder ;)

Själv tycker jag att vår kära tränare Leppe är ganska lik Yoda i Star wars. Längden, åldern, ja allt stämmer perfekt! (Skämt åsido)

yoda leppe

Sportlovsschema

u

Här är schemat för sportlovet! Kan vara skönt att ha det här tänkte jag :)

Sofia=glupsk? :D

Eftersom Sofia har skrivit ett ganska privat inlägg om mig... tänkte jag hämnas lite med att berätta att den som åt alldra mest av tårtan faktigst var HON! Två bitar tog hon (det var det fler som tog men endå) Och sen var hon så fräck att hon tänkte skylla på våran tränare Leppe även fast han höll igen och bara tog ½ bit!



Men Sofia jag gillar dig endå! (tror jag) :P

//Lovisa

Lovisa... någon på G??!?

Idag efter träningen i bastun ertappades Lovisa smsa med en kille vars namn får vara anonymt än så länge ;) Det var hjärtan på varje sms d.v.s. typ50-100 stycken! ojojoj Lovisa!!! ;)
Aja, nu äre iallafall lov och det ska bli dunderskönt 8-) Eller vad säger ni TSS:are? :)

lovan hjärta

Vem är det som får Lovisa och hennes hjärta att hoppa av glädje???

TÅÅÅÅRRRTTTAAA!

Eftersom jag (Lovisa) fyllde år i går så har jag och Isabelle bakat en "tårta" idag som jag ska ha med till simmarna på söndag :) Här kommer det lite bilder :D

  
(fast den som simmarna får på söndag kommer dock vara utan nonstop) :D


Sofias baddräkt

Vad tycker ni om Sofias nya baddräkt? Själv tycker hon att den är assnygg, fast jag skulle kanske tatt en storlek större. färgen och modellen är snygg tycker jag men vad tycker ni? Kommentera :) Hon köpte den på speedos hemsida och det tog bara ett para dagar innan den kom hem i brevlådan. Hon (jag) rekommenderar både baddräkten och hemsidan ;)

baddräktpii

//Sofia <3

Hej TSS:are!

Hej, nu har vi startat en TSS-blogg. Här kommer vi skriva om träningar, tävlingar, skvaller (^^), kost och aktuella saker som händer i klubben! ;)

Vi som håller bloggen är Sofia (såklart ;) ), Lovisa och Isabelle! Vi hoppas att ni kommer uppskatta bloggen och att den kommer föra oss närmare i klubben och även att alla ska ha bättre koll på vad som händer och sånt!

tss